Consultatii medicale online

Consultatii medicale online

  • Servicii medicale neurologie

  • Discutii preliminare gratuite

Cum va putem ajuta?

Traim intr-o lume si in timpuri in care devenim cu totii din ce in ce mai ocupati, stresati, obositi, in care momentele pentru noi si familie sunt rare si pretioase.

      Iar daca in ritmul acesta alert de viata si munca se intampla sa ne imbolnavim… totul se transforma intr-un haos. Este foarte greu sa obtinem programari imediate, de cele mai multe ori asteptam zile sau saptamani pentru o consultatie iar daca persoana afectata este varstnica si mai greu deplasabila, acest lucru devine uneori imposibil.

       Tocmai din acest motiv s-a nascut ideea cabinetului neurologic online – pentru a aduce medicul in casa dumneavoastra, acolo unde va simtiti relaxat, protejat, inconjurat de cei dragi.

               Va asteptam cu drag !

De ce noi?

Experienta unui cabinet ambulator de peste 20 de ani, m-a invatat cat de important este ca persoana din fata mea sa aiba un sentiment de confort si familiaritate atunci cand tu, medicul, pe care il vede poate pentru prima oara, incearca sa obtina de la el informatii uneori prea personale.

Consultatia online in aceasta specialitate este la inceputurile ei si pentru ca nu toata patologia neurologica se preteaza acestui gen de abordare, consider ca este necesara o discutie preliminara, oferita gratuit.

Doar daca pacientul este eligibil acestui gen de interventie se va initia consultul propriu-zis cu aplicarea tarifului aferent.

Corina Popa, medic primar neurolog 

 

EEG
EEG
doppler-carotidian